Leave Your Message
01020304

PËR NE

Ndjekja e cilësisë më të mirë

Lecuso New Energy Co., Ltd. u themelua në vitin 2005. ka qenë i përkushtuar për të sjellë energji të re në çdo vend dhe për të ndihmuar njerëzit në mbarë botën. Për të shijuar lehtësinë dhe komoditetin e sjellë nga energjia e pastër. Produktet tona të kompanisë marrin ISO9001, CE, ROHS, TUV, IEC, CCC, SGS të miratuar prodhues dhe eksportues të dritës së rrugës, dritës diellore të rrugës, dritës së rrugës LED, dritës led përmbytëse, shtyllës së dritës së rrugës, shtyllës së dritës së shtyllës së lartë, dritës së kopshtit, diellore panel, sistem energjie diellore.
Shiko më shumë
indeksi-rreth 3m2
Fabrika-Tur-215kv
0102

Produktet

Lecuso New Energy Company Si Lider në Dritën Diellore të Rrugës, Ndriçimin e Jashtëm, Fushën e Sistemit të Energjisë Diellore

Shfaq më shumë

pse na zgjodhet ne

Në 17 vitet e fundit Lecuso ka zhvilluar një seri produktesh në lidhje me energjinë diellore dhe ndriçimin led bazuar në kërkesën e tregut, Lecuso ka përfunduar me sukses qindra mega projekte qeveritare dhe ka fituar vlerësime uniforme të klientëve.

KËRKESË TANI